Дејан Радивојевић


Радно искуство:

1) Од 1984-1989. године радио сам као заменик Директора маркетинга у предузећу Ривиера у Поречу. Превасходно сам се бавио на популаризацији регије Истре и Кварнера као и на анимацији и организацији забавног живота у оквиру хотела на Поречкој ривијери.

2) Од маја 1989. године обављао сам послове Помоћника управника казина у Хотелу Југославија. Активно сам учествовао у организацији и реализацији игара на срећу за које је Путник АД поседовао одобрење надлежних органа. У Путник АД сам био запослен до марта 2001 године.

3) Од маја 2001. године се налазим на радном месту Комерцијалног директора Pharmanova до 2006. године, а након тога на месту Комерцијалног директора производње Pharmanove. У том времену радим на увођењу нових производа на тржиште Србије, посебно дијететике и комезтике, чију дистрибуцију у то време врши Пхарманова. Такође радим на проширењу порфолија производа који се производе у производњи Pharmanove па се тада на нашем тржишту појављује највећи број сирупа (Жак, Беба, Риско, Бонго, Боцко), дијететских препарата(Витка, Гyнкобил, Гyнкобилфорте, Оестрофацт, Мемоактив), медицинска средства(Baby rapid), као и линија средстава за сунчање под заједничким називом бранда Coco-Sun. Активно сам учествовао у имплементацији стандарда ИСО 9001 у оквиру Pharmanove као и на опремању и прилагођавању нове фабрике Pharmanove у Обреновцу ГМП захтевима.

4) Након тога 2008. године прелазим за директора ЗУ Целсиус која је у власништву Југохемија АД. Са сарадницима радим на имплементацији ИСО стандарда у апотекама, увођење реда како у набавку тако и у продају као И рад на једнообразности свих апотека које су како по свом изгледу тако и по услузи и асортиману постале препознатљиве на тржишту Србије. ЗУ Целисус је постала синоним за добру и квалитетну сарадњу како код добављача тако и код купаца. Пуно пажње је такође посвећено и правилном позиционирању прозвода.Тренутно ЗУ Целсиус има у свом ланцу 17 апотека са тенденцијом повећања броја апотека. Од јуна 2011. године прузимам и место Директора дирекције за комерцијалне послове у оквиру Југохемије фармације, а од септембра 2011. у неким турбулентним временима сам постављен на место Директора Југохемије фармације. Преузимањем Југохемије од стране Делта холдинга, активан сам учесник у реструктуирању фирме, те од фебруара 2012. обављам и функцију Директора фармацеутског дела у оквиру Југохемије АД.

5) Од септембра 2012. године до јула 2013. године радим за Panonija Pharma из Сомбора као консултант на успостављању веледрогеријског пословања и унапређења продаје.

6) Од новембра 2013 до септембра 2015. године радим као представник Julphara, произвођача лекова из Рас ал Кхаима - УАЕ. Мој задатак је био да региструјем лекове за тржиште Србије те да исте пласирам тј. да водим продајне и маркетиншке активности.

7) Од септембра 2015. године налазим се на радном месту директора “Метохија”доо Београд. Привредно друштво “Метохија”доо Београд основано је одлуком Владе Србије ради стратешког откупа и дистрибуције пољопривредних производа насталих обављањем пољопривредне делатности српског и неалбанског становништва на територији Аутономне покрајине Косово и Метохија, дистрибуције основних прехрамбених производа производа српском и неалбанском становништва у случају несташице тих производа на териториј КиМ, као и ради припреме И реализације програма развоја пољопривреде на територији КиМ и реализације развојних пројеката као и осталих пројеката везаних за економски развој српске заједнице.

Чланство у професионалним удружењима: Члан сам председништва Фармацеутског друштва при Привредној комори Србије

Контакт информације